Söndagsutflykt i höstsolen

Till vår stora lycka var det betydligt bättre väder denna morgon, och den planerade utflykten kunde därför bli av! Vi fixade ihop matsäck på förmiddagen och tog sedan cyklarna och gav oss iväg. Resmålet var väl inte det mest spännande, men på systerns begäran åkte vi till Ultuna så att jag kunde visa runt på området, och sedan slog vi oss ner på Syltavallens gräsmatta (idrottsplanen) och dukade upp picnic i det strålande solskenet. 

Vi hade gjort pastasallad med pastaskruvar, tomater, majs, röd pesto, fetaost och lite mixade salladsblad. Till denna hade vi vitlöksbaguetter som vi hade värmt i ugnen på morgonen, och te med lite chai-aktig smak. Efter maten blev det idrottsliga övningar som att leka fotboll, och övning på höjdhoppsansats med några smärre idrottsskador som resultat. 

Det är så skönt att träffa systern ibland, för bara med henne kan jag vara sådär riktigt tramsig! Dessutom är ingen lika ärlig mot en, för hon säger till om kläderna inte matchar alls, eller om man ser tjock ut i dem, och man vill faktiskt veta sånt, men det är ju aldrig några vänner som vågar säga något. Ja, jag saknar att ha en hemmastationerad egen stylist som man dessutom kan låna saker av!


Ska vi ta och sova på saken?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0