My sweet 23rd

9 maj,

Jag tyckte jag var värd att sova ordentligt på min födelsedag, så det blev en ordentlig sovmorgon!!

Mamma hade skickat paket och däri fanns den här fina vårbuketten med hannakammar och pärlhyacinter!

Det fanns också ytterligare ett paket som innehöll de här färgglada muffinsformarna i silikon!

På eftermiddagen gick jag och Sara på Upplandsmuseet och tittade på den tillfälliga plastutställningen som jag verkligen kan rekommendera! Det fanns väldigt många fina hushållsföremål från 50 till 70-tal.

Vi promenerade vidare i solen till Linnécaféet för en fika. Det blev ingen tårta, men en grodbakelse är i princip detsamma som en princesstårta ändå...

Sedan inhandlades matvaror och vi lagade god pesto/chili/spenat/feta-laxrätt hemma hos mig, tittade på film, och pratade djupheter, strunt och generaliserade tills det var hög tid för Sara att cykla hem och lägga sig... precis som det brukar vara!

Väddöturistande

17 april
På lördagen turistade vi runt Väddö med omnejder, men tyvärr var det ganska grått och kallt, och dessutom är turistsäsongen inte alls igång där, så inte mycket var öppet.

Läsa turistkartor kan vara intressant.

Singö kyrka.

Grisslehamns hamn och havsbadet.
Här köpte vi fisk till deras middag, och så fick jag en makrill som jag kunde äta när jag kommit hem.

En fin gammal vedspis prydde ett hörn på caféet där vi lunchade i Norrtälje.

Det blev mackor och paj, och sedan en sväng runt stan med besök i den trevligaste garnaffär jag nånsin sett, och fina koppar i second hand-butiken.

Väl tillbaka i Uppsala efter lång busstur svidade jag om till min mest crazy-mönstrade klänning och drog iväg på födelsedagskalas hos Hanna i flogsta!

Lil' sis' turns 20

16 april

Mammsen, pappsen och mormor kom och hämtade upp mig på eftermiddagen efter skolan och kosan styrdes mot Väddö folkhögskola och firande av lillasysterns 20-årsdag! Vi hade bokat bord på en liten herrgårds-restaurang, som var väldigt mysig.

Pappa var hungrig och behövde macka före restaurangen.

Mormor och födelsedagsbarnet

Till förrätt fick vi en slags lax-kompott, till varmrätt fick jag en vegetarisk lasagne med kronärtskocka, oliver och någon slags groddar, medan de övriga åt lamm. Mycket gott! Till sist blev det hallonmousse med nån slags havtornssås på till efterrätt.

Glad flicka efter att ha fått fina presenter!

Familjemys framför TV:n... man saknar det lite grann...

Röd-svart-vit dagen till ära!

Mina presenter till lillstrumpan: små söta cocktail-svärd och en mini-liten väckarklocka!

RSS 2.0