Ouch, that hurt!

På väg hem från den lyckade tentafests-kvällen på Smålands med riktigt bra dansmusik (electro och old-school hip hop typ) råkade jag ut för en liten olycka. I mitt smått berusade tillstånd och bristen på ljus svängde jag rakt in i en trottarkant i ganska hög fart och skrapade såklart upp knät igen. Så nu kommer jag få ännu ett fult ärr tillsammans med de två jag skaffade förra året. Dessutom hade jag mina finaste strumpbyxor på mig för första gången och jag vet inte om de finns kvar så att man kan skaffa nya. I all min eländighet satt jag och tvättade sår med tårarna skvalande i säkert en halvtimme, och det blir liksom så att man passar på att gråta för allt jobbigt som hänt på sistone när man ändå håller på, och efteråt känns det mycket bättre!

Varning för äckelmagade! Blodiga bilder följer, så bläddra snabbt nedåt om du är känslig!Jag måste ha trillat på en liten sten, för det blev liksom ett jack i ena sidan...

Efter någon dag: en röd och varig grop med ett vätskande område bredvid, blåmärken och hela knät fullt av klisterstreck med ludd i runtom. Lär få fortsätta med sårspriten och kompresserna ganska många dagar till! Småsåren på andra knät har blivit till ruvor som inte behöver plåster längre i alla fall. Man får se det positiva!


Kommentarer
Postat av: ker

aoooch det där ser verkligen ut att ha gjort/göra ont!

2009-12-07 @ 20:31:27
Postat av: Ulrika

ja, det är helt okej nu, men svider lite ibland. man kan inte sitta med benen i kors på samma sätt som man brukar, och inte rulla runt i sängen som man vill!

2009-12-07 @ 20:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0