Ost- och vinpicnic @ the beach

Låter det inte romantiskt? Det var det väl inte riktigt när det är systern som är kompanjonen, men väldigt trevligt. Eftersom hon nu äntligen har börjat dricka vin, och vi dessutom flyttat till stugan för en veckas lugn och ro, så tyckte vi att det var en utmärkt idé att ta en picnic-korg ner till stranden en kväll. Vi satt och pratade om ditten och datten, om framtiden, jobbiga sommargäster som invaderar vårt land och tar slut på matvarorna i butiken, varför män är så konstiga, och vad som är fel på oss egentligen eftersom ingen vill ha oss :P.

Ost och vin-picnic godsakerna
Godsakerna... blandade kex (praktiskt och lite budget istället för en massa hela paket), blåmögel och vitmögel-ost (tyvärr hade de inte så mycket att välja på i Borrby), rabarbermarmelad, och så hade vi en hårdost också. Rånen är ju godast att äta dubbla med bara smör, som man gjorde när man var liten. Man behöver inte alltid krångla till det liksom.

stilleben
Vinet var ett merlotvin från Rumänien som skulle passa som sällskapsvin, och det gjorde det faktiskt!

Bornholm i fjärran
Det var en klar kväll, så man kunde se Bornholm riktigt tydligt där i fjärran.

mmm... rödvin!
Mmmm...

skuggdans
Dans med skuggorna

strand-vin-lycka
Glad tjej.

my shadow tags along Sommarkärring

Karin tyckte det blev kallt när solen började försvinna, så då promenerade vi hem till den varma stugan, drack te och tittade på Sixteen Candles. Molly Ringwald-filmer är vår grej liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0