Inpräntat för alltid

Jag har funderat på tatueringar ett tag nu... Jag blev ännu mer inne på att skaffa en efter julens släktkalas där jag blev väldigt provocerad av mina äldre släktingars diskriminerande attityder mot i stort sett all sorts tatueringar (och personer som bär dem). Tydligen ser det smutsigt ut, och de skulle inte vilja bli serverade på restaurang av någon med tatuering, och tatuerade borde enligt dem inte få jobba i något serviceyrke alls för den delen, så det skulle också vara okej om en arbetsgivare diskriminerar för sådant. Tydligen ser man också ut som en punkare om man har en piercing i ögonbrynet. What?! Och om så är fallet... vad är det för fel på punkare då? Alltså... jag förstår kanske att någon med helkroppstatueringar inte riktigt passar in i ett serviceyrke, för att det är upprörande för en äldre generation och kan vara ganska extremt (det är ju inte som en klädstil som man kan byta just för jobbet), men det finns ju skillnad på motiv och motiv, och upprörs verkligen en normal människa av en liten rätt neutral tatuering på armen? Well, well... nu har jag avreagerat mig lite, så över till lite saker jag tycker är fina!

Det är himla svårt att bestämma sig för vilken av ens ideér som är bäst, vilket ställe som är bäst och så... Jag vet i alla fall vilken stil jag är inne på. Lite diskreta små grejer, inte för grova liksom... lite såhär...


Ett enkelt litet ankare likt detta skulle jag vilja ha på armen, lite klyschigt kanske, men 'i'm a sailor for real'!


Och min främsta idé är att göra en klocka, fast i mer gammeldags stil än den här, med en slags armbandslänk runt om, och visarna ska alltid stå på prick tre (fika-dags)!

Bättre än Onepiece


De här långkalsingarna, mameluckerna och koftorna ser ju väldigt mysiga och uppiggande ut med alla färger och mönster. Skulle nog göra slappa (och ibland bakfulla) dagar mindre deppiga tror jag!

RSS 2.0